Home

Bertone Vastgoed heet u welkom!

BERTONE VASTGOEDMAKELAARS NV, met zetel in het miljoenenkwartier te Gent, is een dynamisch team met jarenlange ervaring in uiteenlopende vastgoedtransacties.

Sinds 2004 specialiseert Bertone Vastgoedmakelaars NV zich in het ontwikkelen en verhandelen van projectgronden en opbrengsteigendommen, naast de pijler van het bestaand vastgoed.
Wij zetten verkoper, investeerder en bouwheer samen rond dezelfde tafel met één doel voor ogen: een gericht resultaat voor alle betrokken partijen.

verkoop & advies - verkavelingen - projectontwikkeling - schattingen


10 JAAR BERTONE

In de kijker

Studio Verkocht  Gent
Gent
Zeer goed gelegen nabij de Blandijnberg. Bestaande uit een ruime lichtrijke leefruimte (voorzien van hoogteslaper, buro, living, ingebouwde kasten), keuken voorzien van alle comfort (combi-oven, vaatwas, frigo met diepvriesvak, dampkap, voldoende bergruimte, fronten van 18mm dik), badkamer voorzien van douche, toilet en lavabomeubel met veel bergruimte. Prachtig en volledig afgewerkt: Keuring elektriciteit 25 jaar geldig, epc = 117, aparte tellers voor EGW, parket, gevelisolatie, kortom geen zorgen ! Ideaal voor starters, studenten of als INVESTERING. Nabij Gent CENTRUM, openbaar vervoer, scholen en autosnelwegen. Kom gerust eens langs ?
Meer Info ...

Laatste Nieuws

In het tweede trimester van 2016 vond een recordaantal vastgoedtransacties plaats. Dat blijkt uit de cijfers van de driemaandelijkse Notarisbarometer. Vooral in april en mei waren er heel wat vastgoedtransacties. Ook de prijzen van de woningen zijn gestegen.
Minister van Justitie Koen Geens heeft sinds zijn aantreden ingezet op een modernisering van het procesrecht via opeenvolgende massawetten, die ook wel potpourriwetten worden genoemd. De eerste potpourriwet (wet van 19 oktober 2015, BS 22 10 2015) bevatte wijzigingen aan het burgerlijke procesrecht. Een aantal veranderingen zijn relevant bij de procedure tot uithuiszetting.
Alle Nieuws...