Zoek een woning

Waar vind je een woning met een hoog verhuurpotentieel?

U moet op zoek gaan naar vastgoedbeleggingen op goede locaties in uw stad.

We hebben het dus over locaties die ondersteund worden door de schoolperimeter, met werkgelegenheid en waar je solide huren kunt krijgen. Deze criteria zijn belangrijk in de zin dat we lage tarieven willen leegstand voor de duur van zijn investering.

Ook kun je de kers op de taart krijgen, een stijging van de huurprijzen al na een jaar, als er veel huizenkopers naar je buurt komen. Ze zullen daarom de prijzen van de huizen daar opdrijven.

Hoe weet u of investeren in uw regio een goed idee is?

Om te beginnen, moet u weten in wat voor soort verhuurmarkt u zich bevindt. Zoals u zich waarschijnlijk kunt voorstellen, is het niet aan te raden om overhaast een gebouw te kopen zonder te weten waar u aan begint. Wat zijn de te stellen vragen:

  • Gaan de huren nu omhoog of omlaag?
  • Welke buurten zijn het meest gewild?
  • Welk type huisvesting stijgt elk jaar in waarde?
  • Welke schooldistricten zijn het meest gewild?

Door deze informatie te kennen, kunt u beoordelen of uw woning of potentiële woning zich op een goede locatie bevindt. Hierdoor kun je hogere huren rekenen dan in andere delen van de stad.

Als het zich op een toplocatie en zeer gewilde locatie bevindt, kan dit ook betekenen dat uw eigendom in de loop van de jaren aan waarde zal winnen.

Als u merkt dat uw potentiële investering zich op een locatie met weinig vraag bevindt, moet u nee zeggen tegen de deal en in plaats daarvan een bod op een betere locatie accepteren. Locatie is alles in onroerend goed.

Wat zijn de kenmerken waarvoor huurders meer huur zullen betalen?

De kenmerken van uw woning zijn het belangrijkste waar een huurder naar kijkt om te beslissen of de huur die u vraagt ​​gerechtvaardigd is. Functies zijn belangrijk om te overwegen wanneer u begint. Het is ook een extra hulp bij het bepalen van uw startprijs.

Dan hebben de economie en de huurmarkt die we hierboven bespraken invloed op toekomstige jaren en of je de huren kunt verhogen.

Hier is de lijst met kenmerken van huurwoningen:

  • Hoeveel kamers?
  • Hoeveel badkamers
  • Hoeveel vierkante meter is het huis?
  • Is het één verhaal, twee verhalen, etc.?
  • Is de garage aangebouwd of vrijstaand?
  • Wat voor soort huis is het? Bungalow, koloniaal, Cape Cod, enz.?

Hoe meer kamers een huis heeft, hoe meer huur je kunt rekenen. Hetzelfde geldt voor de grootte van het huis.

Een huis met meer vierkante meters kost waarschijnlijk meer dan een vergelijkbaar huis met minder vierkante meters, waardoor u meer huur kunt vragen. U kunt er dus al rekening mee houden dat, afhankelijk van het gebied, voor min of meer vergelijkbare eigendommen, het zeker degene met het grootste oppervlak zal zijn die het duurst wordt verhuurd. Het is heel logisch als je erover nadenkt, de te huren oppervlakte is duurder, aangezien de prijs in andere wordt bepaald op basis van de vierkante meters. Het is dus duidelijk dat meer vierkante meters ook duurder zijn.

Locatie is een andere factor die bepaalt hoeveel huur u in rekening kunt brengen. Op premiumlocaties kunt u hogere huren rekenen.

Als u eenmaal de kenmerken van uw huis kent, kunt u vergelijkbare huurprijzen krijgen van woningen in de buurt met vergelijkbare kenmerken.